2 feb 2011, 22:06

Върни се! 

  Poesía » De amor
643 0 1

        ВЪРНИ СЕ!

 

Продаде ме за лъскав дом.

Ще влезеш в него примирена.

Душата ти  ще бъде вълнолом.

От нашите спомени смутена.

 

Ще  целуваш непознати устни.

Ще търсиш път към моите в тях.

Ръцете му са нещастно пусти.

Разпъва те омразния му смях.

 

Душата си изпрати при мене.

До моята ще трепти в нежен грях.

Те от минала любов  са окрилени.

Върни се ти при мен, че вече побелях!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??