3 jun 2006, 7:38

Вървим 

  Poesía
568 0 0
Едно небе и самота
Едно сърце и пустота
Едно желание, една мечта
Една душа, една сълза

Вървим с теб, мечтаем
Спокойно си нехаем
И гледаме с желание
И гоним цялото съзнание

И сякъш няма край
Дали това е рай
Или се лутаме безспир
в тази наша луда шир

И тъй минават дните
Под лудият шум на колите
под голямата жълта свиня
гоним ний своита топлина.

© Възкръснал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??