31 oct 2007, 17:49

Въздействаш ми 

  Poesía
826 0 1

Смисъл, цел и живот -

концентрирани в чаша със лед.

Принцип, изтрит на бърз оборот,

така ми въздействаш!

 

Свлечена рокля - ценен заложник.

Безразсъден вече съм враг.

Позволявам да ми се окаже натиск -

така ми въздействаш!

 

Мрежа, пепел и тъмни окраски,

забрава, искаща да ме грабне.

На безценица продавам ласки,

така ми въздействаш!

 

Разсипани парченца шоколад -

вкусвам ги. Горчат!

Влял се в сетивата опиат,

така ми въздействаш!

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??