25 mar 2010, 14:29

Въздишки 

  Poesía » De amor
458 0 0

Въздишки


Пролет в слънце устремено,
бдение, дъх затаен.
Иззад прегръдка лека
с роза, усмивка, раздвоена
въздишка в хубав ден.

Лято в пек, разгорещена
страст, дъх ускорен.
В лице целувка лека,
намек, усмивка притеснена,
въздишка в хубав ден.

Есен, в хлад повяна
почивка, дъх притаен.
До нея - поглед мек,
умиление, усмивка притеснена,
въздишка в хубав ден.

Зима в студ ранена,
разлъка, дъх стаен.
Зад нея - с походка лека,
съжаление, мъка раздвоена,
въздишка в хубав ден.


S.Deathstroke

© Богомил Пушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??