11 abr 2016, 17:35

xxx17 

  Poesía
485 0 0

                                                   На Емо

Моя Съдба,

моя вярна сестра,

на какво искаш да ме научиш?

 

Толкова самота

ми изпълва без мяра света,

какво още ще ми се случи?

 

Няма везни

за нещастни безизходни дни

и за мъката няма калъпи.

 

Безразсъдно боли

зъби впиват безумни игли,

щом си тръгнат от нас хора скъпи.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??