7 jul 2015, 12:42  

За баницата все спорим 

  Poesía » Otra
249 0 0

За баницата все спорим

Нима сме толкова нещастни,
един друг, че не се търпим!
Разправяме си само басни
и палим огъня, за дим!
Не можем да се договорим
и в пътя общ да завървим...
И все за баницата спорим,
от злоба често и не спим!


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??