8 nov 2022, 10:13

За да бъде усмихнат денят 

  Poesía » De amor
196 1 4

     

За да бъде усмихнат денят

– Как си? Пак ли си тъжен

и сърцето ти пак ли боли?

Искам ти да си слънчев и нежен

и за болката ти забрави!

 

– Мила моя, далече съм, знаеш…

Как да бъда, когато не знам

как изглеждаш и как се събуждаш…

Как да бъда, когато съм сам?

 

– Не забравяй, че времето спира,

щом за тебе си мисля в нощта!

Всяка дума все тебе намира

и ти носи от мен любовта!

 

– Помня, зная, че тебе те има,

че изгряват отново слънца.

Ти бъди ми красива, щастлива,

за да бъде усмихнат деня!

 

              Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??