12 mar 2019, 11:10

*За да се знае или... 

  Poesía
211 0 0

*За да се знае или опит за римуван „ямб“ в рамка на „хайку“

 

Корони, скиптри
и кълба - на Любовта
са за украса,

 

и за да се знае, че
ни пътя Тя чертае!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??