26 jun 2009, 12:20

За делника на суетата 

  Poesía
505 0 1

Посвети ми, светулчице скъпа!

Загъвам си детството в скъсана кърпа

и го слагам във джоба на костюма туиден -

да ме сеща с бодежи шепот немирен.

 

Посвири ми, щурче, в тъмнината!

От очите си тази нощ ще изплача играта -

да са сухи и строги, без бисерче смях...

Но една нотка щурчена ще проблясва във тях!

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??