За любов, глупако,
не си и помисляй,
че трябва,
че можеш,
да пишеш,
за нещо толкова,
силно,
сакрално,
крайно,
дори неразумно..
Любовта,писателю,
не си и помисляй,
че можеш да опишеш,
думи и мастило,
не ще стигнат,
че можеш да оскверниш,
сърце и съвест не щат,
че можеш да почувстваш,
да... може би,
само не лъжи,
глупако,
за любов не се пише,
за любов, писателю,
се бори,
се умира.
© Ибрахим Тарал Todos los derechos reservados