4 may 2010, 14:44

За малко да ме имаш 

  Poesía
749 0 0

Тя - любовта, изгоря в своя пламък,
вече я няма!
И знам, че я търсиш, но не я намираш,
изпусна шанса да я имаш!!!
И знам, че те боли,
откогато разбра какво изгуби.
НЕКА ТЕ БОЛИ!!!
Ти дори  веднъж не се сети на мен какво ми е
да гледам студенината в пъстрите ти очи.
С безсрамие лъжеше, мамеше, използваше,
твоето сърце желязно бе за моята любов,
а сега то плаче и скърби.
Късно е вече за сълзи!!!
Убеди ли се,че за момент всичко може да се преобърне,
ала времето назад не може да се върне?
Пожелавам ти да си щастлив,
макар че изгуби възможността с мене да си по-щастлив!!!

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??