3 mar 2009, 20:22

За мене си спомни 

  Poesía
618 0 1
ЗА МЕНЕ СИ СПОМНИ

Затвори очи.
Потопи се в морето от спомени.
Проблемите забрави.
И за мен си спомни.

На фона на мрачните дни
с оназ твоя усмивка се усмихни.
Напук на непрекъснатите трудности
щастлив в живота си бъди.

Вдигни глава, когато в реката
отразява се на луната светлината.
Нагоре към ярките звезди погледни
и за мен си спомни.

Сълзите си избърши 
и на гроба ми иди.
В миналото се върни
и за мен си спомни.

За обещанията казани
без болка и мъка се сети.
Прекрасните ни мигове
в съзнанието си запази.
И с радост за мен си спомни.

Помниш ли?
Преди как бяхме щастливи, 
но съдбата ни раздели.
Ръцете си в юмруци стисни
и за мен си спомни.

Главата си гордо вдигни
и напред с твърда крачка продължи.
Наново щастието си потърси и 
за последно за мен си спомни.

А сега миналото си загърби. 
Мъртвата любов остави до моя гроб да лежи.
Ръка към светлото бъдеще протегни
и без мен напред продължи.

© Момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??