11 jun 2008, 1:41

За моя любим 

  Poesía
603 0 0

Ти знаеш ли, любими мой,

за тебе как копнея аз

и как желая в този час

животът ми да бъде твой!

 

Когато в теб се влюбих,

светът около мене засия.

И тревогите си веч загубих,

щом съм с теб сега.

 

И благосклонна бе към мен съдбата,

с огромната ти обич ме дари,

всеотдайна ще ти бъда до края на земята,

надявам се така да бъдеш и ти.

 

© Милена Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??