26 mar 2013, 12:58

За надеждата 

  Poesía » De amor
571 0 0

Надежда скъпа, смисъл няма да таиш,
защото има истина една
и скрита във кутия на Пандора тя била.
Това, което аз ще кажа в тези редове,
не бива никой то да подведе!
Отворил някой в ден незнаен тази кутия,
но не останал той потаен.
За всички хора по света
злините в миг се разлетели - за беда.
Внимавайте Вий много в тези редове
останала на дъното една - Надежда се зове,
но да не изпускаме началото сега.
Надеждата какво е - помислете веднага,
защото могат ли да съществуват
в една кутия, затворени за дълго,
добро и зло за вечни времена!
Според мен, едва ли,
Злото е от тъмната страна,
а Доброто вижда истинската Светлина.
Така, че нека Надежда всеки прецени
Добрина ли е или Злина
и дали изобщо някой заслужава
да се надява някога!

ОБИЧАМ ТЕ! DEH.

© Олег Деков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??