10 ene 2018, 22:27  

За нея 

  Poesía » De amor
437 0 0

Знам, че цвете любимо не мога днес да ти поднеса
или скъп подарък да ти подаря,
но знам, че в това писмо,
две думи любими мога аз да споделя
и в тях да се побера: "ОБИЧАМ ТЕ!"

Кали Петкова
10.01.2018

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??