Мигът ни няма да се прероди,
когато залез тих настъпи.
Преследвайки щастливи дни,
ограбваме от младостта си!
А то е тук, сега е истинско,
усмихва ни се в топъл ден.
То, щастието ни, единствено,
е с цвят на свобода – в зелено!
То, щастието, е във вярата
във топлината на една ръка,
в звука на свиреща китара
във синьото на падаща звезда!
В очите ни стаен е взрив от щастие,
остава само да го уловим,
в клепачите избухва непохватно
и само с обич е възпламеним!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados