25 abr 2014, 20:16

За стогодишницата 

  Poesía » Otra
288 0 0

След стогодишните афери
Столетницата пак се пери
и мъчи се да ни внуши,
че тя проблема ще реши,
но ще  ви кажа според мен,
че тя е нашият проблем!
 2014 г Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??