28 ene 2010, 9:02

За сърцето 

  Poesía » De amor
1039 0 0

За сърцето

 

Отправила взор в небето,

звездите милвам с ръка.

Бие лудо в гърдите сърцето,

във вените бушува кръвта.

 

От душата ми с порив изригва

изпепеляващо чувствен вулкан,

по пътя си всичко изтръгва -

безсилие, болка и свян…

 

А моето сърце устремено

към тебе проправя си път,

от светли мечти окрилено -

за него Ти си светът!

 

Светът, за който мечтае,

любовта, за която тупти…

Всяко цвете на теб му ухае,

в теб събрало е всички звезди.

© АнеблА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??