10 abr 2009, 11:28

Заблудени пристанища 

  Poesía » De amor
503 0 4

 

    Закрепостените

    не могат да се заблудят

    (освен из приказното - за по-лесно),

    когато чувството избира

    сложен път

    (не чак като Мойсей - за тъжна песен).

    Тъй песъчинките

    по недочетените страници

    от тайна нежност стават на пустиня,

    и ти,

    спасителното ми пристанище,

    натам отмина.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??