28 ene 2011, 22:59  

Забранена любов 

  Poesía
886 0 2

Протегни ръка и вземи моята,

искам да ме водиш в тъмнината,

тази нощ ще бъдем само двамата,

тази нощ е само наша.

Устните ни пак ще бъдат заедно,

пак ще   топлиме с дъха си и плътта си,

нека пак да бъдем само двамата,

нека слеем се във миг на чувства.

 

 

© Райна Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??