27 jun 2009, 17:32  

Огънят 

  Poesía » Otra
658 0 0

По пръстите ми

има още белези

от снощните дилеми...

Играла си

отново с себе си,

потна зад завесите.

Звездите ми сънувала

си изподрала всичко

и викът ти

пламвал е в пространството,

зад кожената маска

като хиляди

забранени сънища сред нищото,

като измама...

 

© ВЕСЕЛИНА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??