5 ago 2009, 17:02

Забрава 

  Poesía
368 0 0

             ЗАБРАВА

 

Днес съм щастлив! Онемял!

Жена смуглоока сърцето превзе.

Листата танцуват. Падат с печал.

От ствола бакърен в моите нозе.

 

 

Вятър оплита оголени клони.

Любовта - мартенски лед - се стопява.

Простенва есен - на старци сезонът.

 

… Покрит съм от листа на забрава.

 

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??