21 oct 2009, 1:34

Забравих да ти кажа… 

  Poesía
1338 0 16

 

… днес е зима

 

и нищо че потичат

есенни листа…

 

там някъде

и теб те има

 

и заедно

нотираме

дъжда… 

 

и ветрове

бушуват

по скалите

 

нетленна съм…

 

по пясъка

вървя…

 

забравих

да прикрия

страховете си

 

(и да затворя 

входната

врата…)

 

по видело ще тръгна

по следите –

втъкала съм те

в нишки

от вълни…

 

забравих да постеля

за след после

и да завия

в пламъка

звезди…

 

забравих

да ти кажа

че е зима…

 

и вплитам

в тъмнината

топлина

 

а вятърът

приспах

по струните…

 

и в бяло

те рисува…

 

тишина…

 

 

 

                                                                                ... yine seni büyütür... 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??