27 ene 2007, 13:16

Забравих те 

  Poesía
835 0 6

Забравих вече теб.

Забравих твоите лъжи.

Щастлива ще съм аз, няма да роня повече сълзи.

Спомен чист ще запазя за отминалите дни.

Ти за мен си стара рана

И не ще позволя пак да прокърви!

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??