17 nov 2010, 10:52

Задушница 

  Poesía » De amor
472 0 1

         ЗАДУШНИЦА

 

Празник е. Голяма Задушница.

Раздавам за умрелите близки.

За мъртва любов и дума не става.

За бог да прости раздавам уиски.

 

По глътка ще пия за тази любов.

И ще прилея, както правеше мама.

После в близката кръчма ще се напия.

Нека разправят - от любов ставало драма.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??