9 nov 2020, 2:27

Заедно ще отидем... 

  Poesía » De amor, Verso libre
397 0 0

ЗАЕДНО ЩЕ ОТИДЕМ…

 

Заедно ще бъдем само целувка,

дъх, един живот за двама и един път.

Заедно ще отидем до най-светлата зора,

най-спокойната, най-красивата и себеподобна.

 

Заедно ще бъдем двама в едно цяло,

търсейки да полетим, и ще започнем

това пътуване над други хоризонти.

Заедно ще си кажем, че животът е дъх,

че любовта е нещо божествено заради нас.

 

Заедно ще бъдем само целувка,

дъх, един живот за двама и един път.

Заедно ще вървим към най-спокойната зора,

най-мирната, най-красивата и вечна.

 

Заедно ще почувстваме живота в това

как сърцата ни бият в едно.

Заедно ще живеем в любов, в която

ще бъдем само ние сред тълпата.

 

Заедно ще живеем в този ден, в който

аз ще облегна глава на твоето рамо,

докато ти ме рисуваш в обятията си

и ще се събудим, за да се влюбим…

 

един в другиго отново и ще се обичаме,

и шумно и тихо, в стихове и песни…

в сънищата и мечтите, по избор и съдбовно…

и заедно ще бъдем любовта и зова и…

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??