29 jul 2010, 22:12

Закачливо 

  Poesía » De amor
721 0 9

Юлско утро – чаровно и светло!

Звън камбанен оглася града!

Чуруликайки птичите песни,

слънчев огън разпалва денят!

 

В жарки струи, сред клонки и листи,

милиарди изгряват слънца,

а небето, искрящо и чисто,

е разплискало синева!

 

И животът, добър и забързан

да се срещне с горещия ден,

закачливо с целувка привързва

мен към тебе и тебе към мен!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??