На тебе,
моя любов
Моя любов,
моя любов закъсняла,
нежна и пролетна,
моя приказка бяла.
Моя любов,
мое лято горещо,
слънце изгарящо,
жажда и срещи.
Моя любов,
моя обич чудесна,
пъстра и есенна,
моя песен последна.
Моя любов,
моя приказка зимна,
приказен танц,
небеса от снежинки...
Моя любов,
моя любов закъсняла...
Моя любов,
моя приказка бяла...
© Роза Василева Todos los derechos reservados