3 jun 2011, 16:27

Запознай се с моето "Обичам те!" 

  Poesía » De amor
782 0 1

Запознай се с моето "Обичам те!",

поздрави го, усмихни му се,

пожелай да се срещнеш с целувките,

не се обръщай, засрами ли се?!

 

Запознай се с моя свят, изпълнен с теб,

не се страхувай от "Обичам те!",

затвори очите си и погледни ме,

пред тебе тихо и бавно събличам се.

 

Не свалям дрехите - душата ми е гола,

усети ме, нежно усмихни ми се,

срамежливо приседни до мен на стола.

Докосни ме... и за вечност помоли ми се!

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??