28 nov 2006, 13:49

Зарекох се 

  Poesía
866 0 1

Зарекох се да не плача в нощите когато вали,
защото дъжда измиваше лицето ми
и сълзите се сливаха с него.

Зарекох се да не плача в дните когато е слънчево,
защото слънцето изсушаваше сълзите ми.

Зарекох се да плача само в нощите когато греят звезди,
защото се надявах тогава да успееш да ги видиш ти.

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??