25 feb 2008, 20:33

Защо? 

  Poesía » De amor
636 0 5
Защо те обичам толкова много,
защо искам теб, а не него?
Защо ме излъга, че ме обичаш,
защо тез лъжи ти пред мене изричаш?

Защо ме остави навън в тъмнината?
Защо ме остави да се скитам в мъглата?
Защо без теб не се чувствам жива?
Защо само ти ме караш да бъда щастлива?

Защо те обичам толкова много,
защо искам теб, а не него?
Гледам те и отговора зная:
без теб аз няма за какво да мечтая.

© Адриана Вричива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??