12 ago 2009, 16:21

Защо? 

  Poesía » De amor
593 0 2

Защо получи се така, защо боли от любовта?

Пак съм сама в нощта и пак не спя!

И оставам с мисълта, че утре пак ще съм сама... И че те няма!

Защо щастието при тебе долетя?

Защо всичко е било лъжа, пълна с надежди и с бесмислени обещания?

Защо бях толкова глупава да вярвам на всяка лъжа, измама...

Изречена от твоята уста!?

Но НЕ, няма да остана сама - ще вдигна глава, ще продължа!

С фалшивата усмивка на уста и с болката в моята душа!

© Сантина Хек Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??