16 jun 2014, 16:37

Защо 

  Poesía
549 0 3

Защо случайността ни срещна? 

Защо се влюбихме и двамата? 

Защо се търсехме и скитахме? 

Защо душите си преплитахме? 

Защо мечтите си разкривахме? 

Защо надеждите си пазехме? 

Защо във всичко ний си вярвахме? 

Защо кавгите си избягвахме? 

Защо съдбите си приемахме? 

Защо на деца се посветихме? 

Защо себе си не пощадихме? 

Защо един друг се наранихме? 

Защо двамата се провалихме? 

Защо безвъзвратно остаряхме? 

Защо и самотата познахме? 

Защо? Защо?... Отговори няма... 

Един е малко... Трябват двама...  

© Тери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??