13 nov 2006, 10:55

ЗАЩО 

  Poesía
805 1 1

                                 ЗАЩО

 


                Защо сложи край на любовта ни?
                Защо постъпи с мен така?
                Какво ти липсваше със мене?
                Защо не ме разбра?


                Сега стоя сама във мрака
                и търся в себе си вината,
                че любовта се проигра,
                че всичко свърши просто ей така.


                Но защо ли продължавам
                тайничко да се надявам,
                че ще се върнеш може би
                и всичко ще бъде както преди.


                Копнея пак да ме прегърнеш
                и чувството забравено на любовта
                ти във мен да върнеш...


                Копнея пак да ме целуваш,
                само моите устни...
                нощем да сънуваш


                Да ме желаеш...
                както никоя друга преди
                и в красива приказка
                да живеем аз и ти!

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??