6 oct 2019, 1:48

Защо живеем? 

  Poesía » Filosófica
580 0 0

Ще си отидем от тоя свят,

уви, ще дойде и моят ред.

Към отвъдното вси вървят -

туй ни е делът клет.

 

Напрягам аз своята мисъл -

защо сме тъй безсилни,

ала не виждам изход, смисъл,

играе ли си с нас Богът всесилни...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??