8 dic 2006, 17:56

Защо ли случва се така 

  Poesía
1029 0 4
Защо ли често случва се така:
сближаваш се с някого тъй силно,
но скоро свършва се това
и разбираш, че държал си се наивно!

Но след време този някой
разбира, че допуснал е човешка грешка
и осъзнал я вече, той
моли ти се от сърце за прошка.

И точно заради това
аз искам да кажа на света
следните слова:
Оценявайте това, което имате,
преди да го изгубите!

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??