8 jul 2007, 7:37

Защо "Любовта" 

  Poesía
597 0 4
Кой е  измислил Любовта?
Някой "мъдрец", да, но кога?!?
Ами кога, много ясно, че в нощта!
Защо в нощта?
Защото тогава се "ражда "тя.
Изобщо, какво означава тя?
Много радост, разбити сърца...

© Буба Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??