25 ago 2006, 0:25

Защо ми каза 

  Poesía
706 0 2

Защо ми каза, че ме обичаш,
така беше по-добре.
Поне бях свикнала с болката.
Сега прозрях нещо, което
видях по времето, в което
бях сляпа.
Видях, че ме искаш, че ме обичаш,
но не вярвах.

Пр: Защо ми каза,
сега потъвам в съмнения.
Защо ми каза,
сега вече всичко е различно.
Защо ми каза,
сега вече те изгубих завинаги.

Чаках тези думи, всеки знак.
Сега ги имам, обливат ме,
а ме е страх.
Докосваше ме, за мен това беше знак,
а за теб допир, в който не чувстваш,
в който просто се разминавахме.

Пр:

Гледах те, провокирах те,
омайвах те, но само в мечтите си.
През цялото време съм била с широко затворени очи.

Пр:

Защо ми даваш това усещане чак сега,
защо не го задържа за себе си,
защо изгасва любовта, а ни боли.

Пр:

 Защо!

© Таня Кавръкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??