1 jul 2008, 6:53

Защо не си сама? 

  Poesía
593 0 1
Защо не си сама?

Защо не си сама?
В болка и тъга да те утеша.
Бъди сама, за да мога да усетя любовта.

Моля те, бъди сама!
Тежка е моята съдба, да усещам самота.
Потънал в бездна от сълзи, душата ми кърви
от раните по моите мечти.

Моля те, бъди сама!
Душата ми кърви,
в сърцето ми са забити тъжни игли.
Защо не си сама?

© Никола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??