Защо си мисля, че ще мога
Спомена красив да залича?
Защо си мисля, че ще мога
От утре аз за теб да не горя?
Защо си мисля, че ще те забравя?
Нима не бях щастлива в онзи миг,
Когато каза ми, че ме обичаш,
Когато каза ми, че с мене си щастлив?
Защо си мисля, че ще спре да ме изгаря,
Огънят на твоята любов?
Защо си мисля, че ще спра да те сънувам,
До мен усмихнат пак и тази нощ?
Защо си мисля, че ще спра да те мечтая
И да търся погледа ти пак?
Защо си мисля, че ще спра да те желая,
Тъй, както те желаех вчера аз?
О, не, не мога аз да те забравя,
Щом истинска със тебе съм била.
Аз знам, че спомена ще ме изгаря,
Щом искаш, тръгвам си сега!
© Кристина Todos los derechos reservados