Защото те обичам искрено...
Мечтая на теб да помогна
и в дни като днешния
на теб да даря светлина.
От твоята горестна мъка
радост кристална да вая,
и днес във дар да ти дам
красиви и силни крила.
В дни като днешния
да не бъдеш самичка
и вчера, и днеска, и утре
да бъда обичащ до теб.
Аз спомени искам да трия
с целувка от нежност и плът.
В дни като днешния
искам на тебе да дам,
сигурно утре за двама.
В дни като днешния
кураж притежавам,
защото за мен ти си стих
от най-прекрасен и нежен сонет.
ЕТ МАЧИБО - 2008 г
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Todos los derechos reservados