1 feb 2007, 20:52

Защото ти си там 

  Poesía
911 0 2
Аз вярвам, ще те видя пак
там някъде.... на оня свят.
Не знам дали е Рай, или пък Ад,
там някъде... на оня свят.

Аз вярвам, ще говорим пак,
а устните ще питат за едно.
Не знам дори кога и как,
но зная - ще шептя "Защо?"

Аз вярвам, ще те видя пак
там някъде... на оня свят.
Не знам дали е Рай, или пък Ад.
Чакай ме на "оня свят".

© Борислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??