6 may 2006, 13:12

Защто... 

  Poesía
763 0 3
Защо ли има хора като теб,
защо нахално влизаш в нечия душа,
защо дълбоко  отмъщаваш и мислиш,
че живея във лъжа?
Защо обичам те  до болка още
защо света над мен се строполи,
защо ме караш да плача аз жестоко
зарад несбъднатите ми мечти?
И странно,но все още те обичам,
макар да зная,че си тъй суров.
Защо ли птица тихо ми нашепва,
че си  несбъднатата ми докрай любов?

© Биляна Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??