16 jul 2009, 14:39

Затвор 

  Poesía
310 0 2

          ЗАТВОР

 

Стоя зад райската врата.

Душата безропотно плаче

и ръфа ме пак мисълта -

вратата за мен пазач е.

 

Не мога вечер да се връщам

във празното студено ложе,

че мракът скрива твоята къща.

 

… Затвор за мене е Раят, Боже!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??