10 ago 2006, 22:14

Завинаги 

  Poesía
803 0 2
 

ЗАВИНАГИ

 

 

Душата ми жадува за истинска сладост.

Без превземки, без лъжи.

Толкова е просто – само ми се довери

и всичко ще промени смисъл:

мечтата ще стане реалност, удоволствие и страст

ще накарат сърцата ни да слеят пулсовете си,

а телата ще усетят красотата от живителната тръпка,

която ще обедини душите ни.

 

© Славея Гарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съжалявам, че съм ви разочаровала, но аз наистина не съм поетеса.
  • Не ми допадна като стих, като смисъл да. Лека нощ, Славея.

    Някой току-що написа шестица, не бях аз
Propuestas
: ??:??