31 mar 2007, 12:46

Завинаги САМА 

  Poesía
744 1 0
Сама, в тъмната нощ... Посърнала, умълчана! Нямам никаква мощ... За по-добро замечтана! Сама... и гледам звездите! Душата е рапиляна! Спомням си с мъка за дните... Объркана, от мъка пияна! Сама, макар и сред хора... С маската, добре подбрана! Болката няма умора! Любовта е пак неразбрана!

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??