14 jun 2017, 23:11

Завинаги ще те обичам 

  Poesía » De amor
750 2 10

Завинаги ще те обичам, просто ми повярвай,

секундите в екстаз са твърде малко за моята натура,

аз искам погледа ти да усещам всяко утро във захлас,

а моят да се спуска по извивките на прекрасната ти фигура.

 

Завинаги ще те обичам, просто ми повярвай –

за час, за ден, за месец, просто няма да ми стигнеш,

любов ли е, опитай да раздаваш от душата си в анфас

и ще получиш още повече от мен преди да мигнеш.

 

Завинаги ще те обичам, просто ми повярвай,

ако не си в сърцето ми, не бих те притеснявал,

сега е лесно да получиш секс от всеки срещнат,

дори е лесно да обикнеш и раздаваш любовта,

но трудно е любов да искаш и на теб да ти се случи

...от смазано сърце и заключена душа.

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??