А сега какво?
А сега накъде?
Как да продължа живота си без теб?!
Ти си нещото, което винаги ще искам...
Ти си нещото, което винаги
ще кара сърцето ми да тупти...
Ти си мисълта, с която се будя
сутрин и заспивам вечер...
Ти си всичко за мен и винаги ще бъдеш...
Обичам те повече от всичко на света,
а ти дори и не пожела да го разбереш...
© Сиса Todos los derechos reservados