27 sept 2013, 19:34  

Завинаги твоя - завинаги мой 

  Poesía » De amor
1310 0 1

Днес ми липсваш отново...

днес е Петък - нашият ден,

ден, в който Любовта

е изцяло във мен.

И днес аз съм твоя,  

дори и там...

винаги ще бъдеш мой,

спомените няма да си дам.

Пак те посрещам със звезди в очите,

нежността ми към теб

непрестанно струи,

прегръщам те топло,

прегръщам те в пълна забрава,

любовта ми към теб

безрезервно остава.


© Гъсеница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??