26 may 2007, 9:19

Здравей, Живот 

  Poesía
633 0 7
Тишина, като песен на гларуси
ти дойде и заглъхна.
Самота, без да кажеш защо
миг поспря и си тръгна.

Тъжни дни, като морски вълни
се разбихте във остров "Надежда".
Океан от сълзи, тебе аз пресуших
и пред себе си вече поглеждам.

Хей, Живот, добър ден!
Искам да те живея!!!
Хей, Мечта, следвай ме,
искам с теб да се слея!!!

© Яница Ботева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??